ANNONSØRINNHOLD:

Uendelige muligheter med BevoBox™

Fra kjetting, verktøy og brannslukkingsapparat til hydraulikkskap og sandstrøere. For å finne ut hva man kan ha i boksen, må man tenke utenfor boksen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Om du trodde en boks var en boks må du tro om igjen. Det er ganske utrolig hvor mye en boks kan gjøre – spesielt når den heter BevoBox™.

- BevoBox™ er vårt kjerneprodukt, sier Freddy Hansen, internasjonal salgssjef i BEVOLA AS, med norsk hovedkontor i Larvik.

De fleksible oppbevaringsløsningene finnes i praksis i uendelig mange konfigurasjoner – fra standardbokser på lager, til helt spesialtilpassede løsninger for hver enkelt kunde.

Det hele handler om å gjøre hverdagen enklere for alle som er på veien.

- Vi har innredninger med skuffer, hyller, LED-lys, varmeelementer – det meste, sier Hansen.

SALGSSJEF: Freddy Hansen er internasjonal salgssjef for BEVOLA.

BevoGrip™

En av de nyere løsningene til BEVOLA er BevoGrip™. Dette er en sandstrøer utviklet av det norske teamet i Larvik, spesielt tilpasset nordiske forhold.

BevoGrip™ monteres foran drivhjulene, og en elektromotor på innsiden doserer ut sand for økt fremkommelighet under krevende forhold. De aktiveres med en bryter i førerhytten.

Mer om BevoGrip™ kan du lese her.

Utvikling hele tiden

- Det er omfattende krav til alt av materiell som skal påmonteres en lastebil. BEVOLAs produksjon har en TÜV-akkreditering som gjør at vi har mulighet til å produsere typegodkjente produkter. Vi har valgt å typegodkjenne alle våre BevoBox™-produkter, sier Hansen.

Det er en stor jobb å følge med på alle direktiv og regulativ for å være typegodkjent, men det kommer kunder og sluttbrukere til gode. Dette forenkler prosessen med førstegangsregistrering av kjøretøyet.

- Alternativet ville vært og ha spesifikke beregningsgrunnlag for hvert enkelt produkt! Dette er en tung og kostnadsbelastende prosess, sier Hansen.

FLEKSIBELT: BevoBox™ kan bestilles spesialtilpasset et hvert formål. Legg merke til skuffeseksjonen i den åpne BevoBox™-en.

Å oppfylle alle krav for typegodkjenning er bare én av mange detaljer i den kontinuerlige utviklingen av BevoBox™.

- Det er hele tiden noe nytt, sier Hansen.

Tilsynelatende små endringer kan være viktig i praktisk bruk.

- Det var kun en lufteventil i bakveggen på våre tidligere modeller. I vår nye lukker er det integrert en ventil som da fører til gjennomstrømning og god utlufting i kassen. Dette reduserer fare for kondens, forklarer Hansen.

I tillegg jobber BEVOLA tett på nye biler i markedet, og har for eksempel standardløsninger av kasser for montering på bakvegg av Scania NG R- og S-seriene. I løpet av kort tid vil BEVOLA også kunne tilby dette til et utvalg modeller for Volvo og MAN.

- Vi ser mer på standardiserte løsninger, slik at det blir enklere for både kunder og påbyggere, sier Hansen.

- Med høye produksjonskostnader er det viktig med en effektiv montering av våre komponenter.

AUTOMATISERT: Avanserte sveiseroboter i produksjonen av BevoBox™ i Danmark.

Produksjon i Danmark

BevoBox™ produseres i Danmark, hvor BEVOLA har sitt utspring. Mens det danske markedet er glad i finérbokser, velger norske kunder i all hovedsak rustfritt og aluminium.

- Nå er det jo mye fokus på forbruk og miljø, og ved å produsere i aluminium spares vekt, sier Hansen.

Produksjonsfasilitetene i Danmark er topp moderne, med sveiseroboter, laserskjæring, stanseautomater og annen avansert produksjonsteknikk for å sikre den høyeste kvalitet.

Etter produksjon går alle produktene gjennom kvalitetskontroll, og får stempel før de forlater fabrikken.

ERFARING: Freddy Hansen har lang erfaring fra påbygger-bransjen.

Kjenner norske forhold

Selv om mye av påbygger-virksomheten er flyttet ut av landet og til for eksempel Polen, er BevoBox™ fortsatt en foretrukken leverandør for norske påbyggere.

De spesielt krevende forholdene i Norge gjør at BevoBox™ har en spesiell posisjon i markedet. Det er få som kjenner behovene og bruksmønstrene til norske bileiere som BEVOLA.

At salgssjef Hansen selv har over 25 års erfaring i påbygger-bransjen gjør heller ingenting.

- Dette er en utrolig fin bransje, med mye bra fagfolk, og det må gjøres mange særegne løsninger for norske forhold, sier han.

- Det er mye spesialtilpasning her til lands?
- Ja, det er det. Og produktene må tåle mange tøffe påkjenninger. Det ser vi for eksempel på levetiden til norske biler.

- Det gjør det kanskje mer interessant også, med flere utfordringer?
- Ja, absolutt. Vi må tenke litt utenfor boksen for å henge med i utviklingen, sier Hansen.

- Dere må «tenke utenfor BevoBoxen»?
- Ja, vi må det, smiler han.

Dette er BEVOLA

BEVOLA er et et dansk selskap med hovedsete og fabrikk i Ringsted, Danmark. BEVOLA AS har hovedkontor med salgs- og lagerfunksjon i Larvik, med 25 ansatte. BEVOLA har med tiden blitt et varehus for påbyggere.

I tillegg til BevoBox™ og BevoGrip™ fører BEVOLA en rekke produkter til påbygg av lastebiler, tilhengere og semitrailere.

Ønsker du å se mer av hva BEVOLA har å tilby, kan du se det på bevola.no

Powered by Labrador CMS