ANNONSØRINNHOLD:

NY I MARKEDET:

Endelig i Norge

Den elektriske nyheten GOUPIL G6 er endelig på plass i Norge. Importøren melder om rekordstor interesse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

MYE INTERESSE:

Den nye GOUPIL G6 er designet med arbeid i byer og sentrale områder i tankene og er rettet mot entreprenører, kommuner og aktører i transportbransjen.

Mattis Skare, salgsansvarlig hos den norske importøren Multimaskin, forteller om voldsom interesse for den nye elbilen.

– Vi har allerede fått veldig mange henvendelser fra entreprenører, blant annet fordi anbudene de skal svare på har krav om elektriske kjøretøy. Vi trodde at kommuner ville bli det største kundesegmentet vårt, men det siste året har det skjedd enormt mye i de store byene med tanke på nullutslipp, så vi har fått massiv respons fra entreprenører og kommuner som trenger gode, kompakte alternativer. Nå har vi 120 stykker på venteliste for å se på bilen. Det er utrolig gøy, sier Skare.

Anerkjent produsent

Fakta om Multimaskin:

Multimaskin AS har eneimport til Norge av en rekke anerkjente produkter, og har opparbeidet seg en høy markedsandel på mange av disse. Selskapet har et landsdekkende forhandlernett med god servicekapasitet. For mer informasjon, besøk www.multimaskin.as

GOUPIL er en del av Polaris-konsernet, og produseres i Frankrike. De har tidligere lansert modellene G2, G4 og G5, men med nyheten G6 tar den anerkjente produsenten for alvor steget inn i bilmarkedet.

– Dette er noe helt nytt. Med G6 får du får en sterk bil med fin størrelse og bra nyttelast. Den er rett og slett bygget for å være en solid arbeidsbil. Det er også verdt å merke seg at vi antiruster alle bilene når de kommer til Norge, og at dette er inkludert i prisen, sier Skare.

De kompakte målene mange forbinder GOUPIL med, lever fortsatt i beste velgående.

– Alle modellene våre er kjent for å være smale og kompakte el-drevne nyttekjøretøy. G6 er intet unntak; med kun 1,7 m bredde og 4,8 m lengde, er den en av markedets mest kompakte i sin klasse, sier Skare, og fortsetter:

NB: Saken fortsetter under bildet.

KOMPAKTE MÅL:

– At den er smal og relativt lav gjør at den passer veldig godt i byområder hvor det ikke er så mye plass å ta av. De nærmeste konkurrentene er en god del større, og det er det ikke bare fordeler med, understreker Skare.

Et «kinderegg»

OPTIMAL I BYEN:

Arbeidskapasiteten er det derimot ingenting å utsette på. Blant annet kan den lastes med rundt 1200 kilo på planet, den kan trekke opp til 1750 kilo på veien og en lastekapasitet på opptil 9 m3.

G6 kan dessuten leveres i hele tre utgaver: Som pickup, kassevogn og med tippbart lasteplan, avhengig av kundens ønsker og behov. Pickupen kommer ellers i to ulike lengder, med eller uten låsbare oppbevaringsbokser.

Når det gjelder rekkevidde, så er det også for GOUPIL G6 den såkalte WLTP-syklusen som gjelder. Produsenten oppgir rekkevidden til 153 kilometer for varebilnyheten, og takket være en 6,6 kW lader, kan 30 kWt-batteriet lades helt opp på fem timer fra en ladestasjon.

OPPBEVARING:

Ifølge Multimaskin-Skare er det mer enn bra nok.

– Målgruppen for bilen er først og fremst kommuner, samt entreprenører og håndverkere i og rundt store byområder. Tilbakemeldingene vi har fått er at det er mer enn nok med en rekkevidde på 150 kilometer. De er håndverkere, ikke budbilsjåfører, så de færreste er i nærheten av de tallene i løpet av en dag, slår Skare fast.

Sikret god service

I begynnelsen av november ble det kjent at NAF og Multimaskin AS har inngått avtale om landsdekkende service- og verkstedtjenester for GOUPIL elektriske nyttekjøretøy.

– Med den store interessen vi opplever har det vært svært viktig for oss å kunne tilby et servicekonsept som sikrer kundene god tilgjengelighet på service og verkstedtjenester over på landsbasis, sier Skare.

Avtalen med NAF vil ivareta de behovene kundene måtte ha for rutinemessig service, vedlikehold og reparasjoner. Kundene vil også tilbys mobilitetsgaranti dersom behovet skulle oppstå. Den omfatter henting av bilen dersom den skulle stanse langs veien med tomt batteri, eller ha behov for å bli fraktet til nærmeste NAF-verksted. Dette gjøres uten kostnad for kunden dersom bilen får de foreskrevne servicene utført av NAF.

Mobilitetsgarantien gjelder for alle eksisterende GOUPIL-kunder når de lar NAF utføre servicene på NAF-verkstedene.

Har du lyst å bestille demokjøring av GOUPIL G6? Klikk her.

Se flere bilder av bilen her:

RASK LADING: Produsenten oppgir rekkevidden til 153 kilometer for varebilnyheten, og takket være en 6,6 kW lader, kan 30 kW-batteriet lades helt opp på fem timer fra en ladestasjon
OPTIMAL I BYEN: Multimaskin har fått mange henvendelser fra kommuner som vil bruke bilen i bymiljøet.
ULIKE MODELLER: G6 er tilgjengelig med forskjellige konfigurasjoner: lasteplan i aluminium (som pick-up eller lastekasse med tipp) med sidelemmer, 9 m3 skappåbygg i samarbeid med Libner/Palkit, videre en stor avfallscontainer og hydraulisk krokløfter med container i samarbeid med Dalby, arbeidsplattformer i samarbeid med Klubb, avfallscontainer for innlasting bak fra Faun, persontransport, kjølepåbygg, påbygg for næringsmidler med videre.
ROBUST OG TRYGT: Med G6 tilbyr GOUPIL et forhjulsdrevet elektrisk nyttekjøretøy som er komfortabelt, robust og trygt. Lavt tyngdepunkt sikrer trygge og gode kjøreegenskaper.
GIR FULL KONTROLL: For å sikre en optimal komfort, er en brukervennlig LCD-skjerm plassert i senter av førerhuset. Skjermen lar sjåføren overvåke kjøretøyets strømforbruk og gir samtidig tilgang til funksjoner som justering av den elektriske bremsen, LED-lys foran og sidespeil.
MANGE MULIGHETER: De kraftige lithiumbatteriene er plassert under førersetene, slik at hele bakre delen av karosseriet er tilgjengelig for montering av ulike påbygg og arbeidsredskaper.
FOR PÅBYGGERE: I taket over frontruten er det lagt opp strøm til påbyggere som gjør du kan styre enda flere operasjoner fra førerplass. Påbyggerhåndbøker følger med bilen.
Powered by Labrador CMS