Eiendommen i Liekrysset, mellom Hauerseter leir og Oslo Lufthavn Gardermoen, er lagt ut for salg.

Knutsen Maskin legges ned

Eiendommen er lagt ut for salg.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Selskapet Tadano Scandinavia er etablert, og fra årsskiftet 2021 overtas virksomheten fra importørene Knutsen Maskin AS i Norge, Arnab AB i Sverige og KSS i Danmark.

Viggo Lund er eier av både Knutsen Maskin i Norge, Arnab i Sverige og KSS i Danmark og bekrefter opphør av et 50 års samarbeid med kranmerkene Tadano/Demag.

- Vi har sett endringene Tadano gjør i Europa etter kjøpet av Demag, og har egentlig ventet på når turen ville komme også til de nordiske landene. Jeg har kommet til en avtale med Tadano/Demag, og det betyr at selskapet gjennom nyetablerte Tadano Scandinavia overtar både lager, biler og ansvaret for våre ansatte i Knutsen Maskin, Arnab og KSS. De ansatte får tilbud om å bli med over i den nye organisasjonen. Det har vært viktig for meg, sier Viggo Lund.

Når Tadano overtar selv i Norge 1. januar 2021, er det samtidig slutt for Knutsen Maskin AS.

Viggo Lund, direktør og eier i Knutsen Maskin i Norge, Arnab AB i Sverige og KSS i Danmark, er veldig fornøyd med å overlate ansatte, lagerbeholdning og utstyr til Tadano.

Samtlige av de ansatte, verktøy og delelager, i tillegg til noen verkstedbiler, overføres til Tadano.

Lund selv velger å selge eiendommen der Knutsen Maskin har hatt tilhold - i Ullensaker kommune utenfor Oslo - og trekke seg tilbake.

- Vi har hatt fantastiske år her, men nå føler vi at vi har kommet til veis ende. Jeg er selv gammel nok til at jeg burde gått av med pensjon for lengst. Når også hovedprodusenten vår etablerer seg i nærheten av Skytta (i Nittedal, journ.anm.), er det en fin anledning til å la noen andre ta over eiendommen og drive videre, sier han til Romerikes Blad (krever abonnement).

Powered by Labrador CMS